Bozsik Központ

Az SC SOPRON a 2011-2012-es bajnoki évtől kezdve alközpontként van jelen az MLSZ kiválasztó és tömegesítő programjául szolgáló Bozsik-Programban.
Alközpontvezető: Holpár Péter
Csoportvezető: Horváth Csaba

Az SC Sopron 2015-2016-os sportfejlesztési programjában beszerzésre került egy 18 fős kisbusz, azzal a kettős céllal, hogy egyrészt természetesen az SC Sopron korosztályos csapatai utazhassanak vele, másrészt pedig a környékbeli tehetségeknek szeretnénk a Sopronba történő beutazásban segítséget nyújtani. Az SC Sopron TK (Tehetség Központ) busz a nyári időszakban kedden és csütörtökön, majd augusztus 26-tól kedden és pénteken az alábbi menetrend szerint - szállítja be Sopronba ezeket a labdarúgókat:
ide kattintva letölthető - TK Busz általános menetrend - érvényes 2017.09.05-től!

A tanév kezdetén elindul a tehetségek gondozását szolgáló Bozsik TK (Tehetség Központ) Edzés. Ezen az edzésen a Soproni Bozsik Alközpont legtehetségesebb labdarúgói vesznek részt, heti rendszerességgel. A keddi TK edzés az Ágfalvi úti sportpályán kerül majd megrendezésre, amelyre természetesen szintén az SC Sopron saját busza fogja szállítani a labdarúgókat! Célunk természetesen, hogy ezen labdarúgók közül minél többen tudjanak majd bekerülni az SC Sopron kötelékébe, és onnan akár feljebb lépve a tehetségükhöz mérten a legtöbb sikert érhessék el sportpályáfutásukban:
ide kattintva letölthető - TK Busz menetrend (kiemelve a TK edzések időpontjai) - érvényes 2017.09.05-től!