Szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a szélsőséges időjárási körülmények miatt a szombati napon elmaradnak az SC Sopron-Gyirmót SE Győr U15-U14-es bajnoki mérkőzések az Ágfalvi úti Sportpályán! Az egyesület az egész nap folyamán, külső segítséget igénybevéve is azon dolgozott, hogy a csapatok a holnapi napon bajnoki mérkőzést tudjanak játszani az Ágfalvi úti műfüves pályán. Viszont a folyamatos erős havazás ezt most sajnos meghiúsította, ezért a mérkőzések máskor kerülnek megrendezésre!

Az U19-es korosztály Kecskemét elleni NB2-es bajnoki mérkőzése változatlanul szombaton 13:00-tól kerül megrendezésre az SVSE Sporttelep műfüves pályáján!

Felhívjuk az érintett csapatok figyelmét, hogy az előzetesen vasárnapi napra tervezett hazai U13-U12-es felkészülési mérkőzések az Inter Bratislava ellen, és a Lány U19-Felnőtt, Lány U16-os idegenbeli edzőmérkőzések a FK Dunaszerdahely csapatai ellen az előrelátható szélsőséges és hideg időjárási viszonyok miatt ELMARADNAK!

Megrendüléssel és döbbenettel értesültünk tegnap délután, hogy elnökünk, Csiszár Ákos rosszul lett Sopron Mjv közgyűlésen és szívinfarktus gyanújával kórházba szállították.
Tiszteletben tartva a család kérését, szeretnénk most mindenkit tájékoztatni, hogy Ákos a körülményekhez képest jól van, de sok pihenésre van szüksége.

A teljes SC Sopron család szorít érted, tudjuk, hogy sportemberhez méltóan vetted és veszed fel a küzdelmet, és természetesen mielőbb visszavárunk!

Nem utolsó sorban köszönjük a gyors szakszerű segítséget, amelyben Ákost részesítették, mert még belegondolni is szörnyű, hogy mekkora tragédia történhetett volna.

Ákos, visszavárunk!

U10 Ritzing beharangozoUtolsó két teremtornáját rendezi az SC Sopron Ritzingben, illetve szezonnyitó bajnoki mérkőzések várnak versenyző csapatainkra a hétvégén!
A szombati napon az U10-es korosztály, majd pedig vasárnap az U7-U8-as korosztály lép pályára az SC Sopron-Hombár kupán! Az előző tornáinkhoz hasonlóan az U10-es torna szintén 10 csapattal zajlik majd reggel 9-es kezdéssel, majd délután 5-től következik a 6 csapatos villámtorna a nap zárásaként. Ezt követi vasárnap legkisebb korosztályaink versenye, ahol délelőtt 9:30-tól az U7, 14:00-től pedig az U8 játszik egymással a két kialakított pályán.
Ami a szombati nap további programját illeti, az U19-es ifi csapat hazai pályán fogadja a Mercedes-Kecskeméti LA csapatát 13:00-kor az SVSE Sportpályán. Csapatunk a 10. helyről kezdi meg a tavaszi szezont. Az U16-U17-os korosztályok Kecskeméten szerepelnek szombaton 10:00 és 12:00-kor. Céljuk a tavaszi szezonra egyértelműen a felzárkózás a tabellán.
Sikeres hétvégét kívánunk mindenkinek! HAJRÁ SOPRON!

Felhívjuk a Lány U19-Női felnőtt és a Lány U16-os csapatok figyelmét, hogy megváltozott az FK Dunaszerdahely elleni vasárnapi idegenbeli edzőmérkőzések kezdési időpontjai és ezáltal az utazási időpontok is!

Az új időpontok a következők:

LFS U19-Női felnőtt indulás: 02. 25. vasárnap 9.00, Városi Stadion; Mérkőzés: 12.00
LFS U16 indulás: 02. 25. vasárnap 8.00, Városi Stadion; Mérkőzés: 11.00

HAJRÁ SOPRON!