Tájékoztatunk mindenkit, hogy felkerült honlapunkra a 2017/2018-as bajnoki év aktuális, frissített versenynaptára 2018. február 28-ig, amely mindenki számára megtekinthető az Edzések/képzés menüponton belül a Versenynaptár alpontban!
Az új versenynaptár tartalmazza korosztályaink jövő évi téli felkészülési programjának, valamint U15-U19-es csapataink tavaszi bajnoki rajtjának időpontjait.

oszi szezonLezajlottak az év utolsó bajnoki fordulói is az SC Sopron csapatai számára!
A kiemelt NB2-ben szereplő korosztályaink 15 fordulót követően a tabella második feléből várják majd a tavaszi szezont. Legjobban U19-es csapatunk teljesített, akik a 10. helyen végeztek, 6 győzelem mellett 1 döntetlennel és 8 vereséggel. U17-U16-os csapataink egy erős mezőnyben mindketten a 16. helyen zárják az évet, tavasszal pedig nem lehet más a cél számukra, mint kiharcolni a bennmaradást.
U15-U14-es korosztályaink az Észak-Nyugati NB2-es bajnokságban játszottak a szezonban. AZ U15-ösök 21 ponttal a 7. helyen telelnek, U14-es fiataljaink pedig egy nagyon szép teljesítménnyel 37 pontot gyűjtve, 12 győzelemmel 1 döntetlennel és 1 vereséggel, a dobogó 3. fokáról várják majd a tavaszt.
Már írtunk róla, hogy korábban véget értek az U13-U12-esek számára is a bajnoki mérkőzések. Szintén nagyon jó teljesítményt nyújtva, 25 ponttal, csupán a rosszabb gólkülönbség miatt, a 4. helyen zártak 13 éven aluli labdarúgóink. Külön kiemelendő, hogy a csapat legeredményesebb játékosa Fábiánkovits István lett, aki 34 góljával a góllövőlista 2. helyén áll az őszi szezon végén. Az U12-es bajnokságban szintén a 4. helyre ért oda a csapat, akik 11 fordulót követően 20 szerzett ponttal végeztek.

A klub nevében külön szeretnénk megköszönni az SC Sopron munkatársainak, Gosztola Józsefnek és Mozsolits Jenőnek a kitartó munkájukat, akik letakarították a havat az SVSE Sporttelep műfüves pályájáról, elősegítve ezzel csapataink hétvégi játékát. Ennek köszönhetően a hétközi nagyobb havazás ellenére, zökkenőmentesen sikerült lebonyolítanunk utolsó hazai mérkőzéseinket is a hétvége folyamán.

Gratulálunk mindenkinek és ne feledjétek, találkozunk december 15-én, pénteken 17:00-kor az SC Sopron évzáró ünnepségén a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban! HAJRÁ SOPRON!