FIGYELEM! A hosszú hétvége okán és a sok utazás hatására az SC Sopron 2 csapat helyett 1 csapattal fog részt venni a soron következő szombati Leány U13-U11-es Bozsik-tornán Pápán, amelyre az SC busszal utaznak változatlanul reggel 7:00-i indulással a Városi Stadiontól!

Felkerült honlapunkra az előzetesen tervezett heti program az őszi szünet hetére is október 30 – november 5-ig. Ezen a héten a szünet és az iskolai nyitvatartás és rendezvények miatt több változás is lehet az edzésekben és a terembeosztásban. Ez még a következő hét folyamán frissítésre kerül, majd kiegészítve és aktualizálva egy végleges verzióként újra felkerül a heti program menüpontba!

U11U11 és U10-es labdarúgóink a Styrian-trophy 2017 elnevezésű tornán vettek részt az ausztriai Wildonban október első két hétvégéjén. Az első tornán U11-es csapatunk szerepelt, akik kiváló teljesítménnyel a 20 résztvevő csapatból a 3. helyen végeztek! Az 5 fős csoportból 3 győzelemmel jutottak tovább, majd egészen az elődöntőig meneteltek, ahol mindössze büntetőkkel maradtak alul 4-3-as arányban. Majd következett a bronzmérkőzés, amelyen a szerencse ezúttal csapatunk mellé állt és a büntetők után sikerült megszereznünk a bronzérmet! Bokán Zsolt U11-es edző így értékelte a sikert: "Egy nagyon erős és színvonalas nemzetközi tornán vettünk részt. A torna összes mérkőzésén kiválóan teljesítettünk, több mérkőzésen kreatívan, jól futballoztunk. A döntőbe jutásunkhoz csak egy perc hiányzott, de sajnos büntető rúgásokkal alul maradtunk a torna győztesével szemben, viszont a harmadik helyért már nekünk kedvezett a szerencse, amiért a srácok meg is dolgoztak!"
Ezen a hétvégén pedig az U10-es csapat képviselte az SC Sopront a 24 csapatos tornán. U11-es társaikhoz képest ők valamivel szerényebb eredményt értek el, ugyanis a csoportküzdelmeket követően épphogy lemaradva a rájátszásról végül a 13-16. helyen végeztek. Számukra a torna az 5 csoportellenfél ellen 3 vereség mellett 2 győzelemmel zárult.
Gratulálunk és további hasonló sikereket kívánunk mindenkinek! HAJRÁ SOPRON!

u12 1Az NB2 9. fordulójában U16-U17-es csapataink ezen a hétvégén hosszú túra és kemény mérkőzések elé néznek, ugyanis Békéscsabára utaznak, ahol a felek szombaton 10:00 és 12:00-kor találkoznak egymással. U19-es csapatunk 2 győztes mérkőzés után hazai pályán fogadja a szintén 13 ponttal álló Kaposvári Rákóczi BFLA csapatát. A mérkőzést szombaton 12:00-tól rendezik az SVSE Sporttelepen. Közvetlenül utána 14:00-kor megyei U16-os mérkőzés is lesz az SVSE pályán, ahol az SC Sopron ellenféle a Nebuló FSE lesz. U15-U14-es korosztályaink számára egyértelműen a 3 pont megszerzése a cél az Andráshida LSC elleni következő bajnokin. A mérkőzéseket szombaton rendezik az Ágfalvi Sportpályán 11:00 és 13:00 órás kezdésekkel. U13-U12-es fiataljaink ezúttal a 13-as korosztályban listavezető és a 12-ben 2. helyezett ZTE Akadémiához látogatnak és szombaton 11:00 és 12:30-kor játszanak egymással.
A Bozsik és az előkészítő szekcióban, ami a bajnoki mérkőzéseket illeti, szombaton U11-es Deutschkreutz-SC Sopron mérkőzés lesz 14:00-kor, emellett az U9 a Zemendorffal 12:30-kor, valamint az U8-as korosztály a Waldquelle csapatával játszik 10:30-kor Weppersdorfban.
Bozsik-torna két helyen is megrendezésre kerül a hétvégén Sopronban: vasárnap 9:00-től az U11-es korosztály számára az Ágfalvi úti Sporttelepen, míg az U10-eseknek az SVSE-n szintén 9:00 órától. Ezen kívül az U10-nek és a megyei U14-nek Nagycenken lesz torna a szombati napon, előbbi 12:30-kor, utóbbi 9:30-kor veszi kezdetét.
A női NB2-ben ismét bajnoki fordulót rendeznek. A 8. fordulóban a lányok idegenben játszanak a Kőbányáért FNLA csapatával vasárnap 14:00 órakor. Az U13-U11-es korosztály pedig szombaton Bozsik-tornára utazik Pápára a reggel 9:00 órás kezdésre. U19 és U16-os csapataink ezúttal szabadnaposak a hétvégén.
Minden játékosunknak eredményes hétvégét kívánunk! HAJRÁ SOPRON!

holzmann patrik2A múlt hétvégi sikeres szereplés után ismét fontos szerephez jutottak az SC Sopron fiatal tehetségei az SVSE vasárnapi idegenbeli bajnoki mérkőzésén. Az NB2 13. fordulójában Krizsonits Mátyás mellett Holzmann Patrik is helyet kapott a Szeged 2011-Grosics Akadémia elleni kezdőcsapatban, aki először volt kezdő a felnőtt csapatban, és a Kazincbarcika elleni kiváló második félidei teljesítményét követően ezúttal végig játszotta a mérkőzést. Ez nem volt véletlen, ugyanis kiegyensúlyozott és megbízható játékával ő is kivette a szerepét a pontszerzésben az 1-1-re végződő mérkőzésen. Matyi ezen a hétvégén egy félidőt játszott, míg Purt Patrik a kispadra ülhetett le. Az elkövetkezendő MTK elleni hazai mérkőzésre is sok sikert kívánunk mindegyik fiatal számára! HAJRÁ SOPRON!